Malzemeler 
200 gram kıyma
1 adet soğan
2 yemek kaşığı kısırlık bulgur
2 yemek kaşığı domates salçası
2 yemek kaşığı sıvı yağ
2 yemek kaşığı un
2-3 diş ezilmiş sarımsak
Karabiber
Pul biber
Kırmızıbiber

Hazırlanışı
Derin bir kase’ye kıyma, sarımsak, bulgur,tuz, pul biber, karabiberi ilave ederek yoğuralım. Yoğurduğumuz kıymaları küçük parçalar koparıp yuvarlayalım. Tepsiye un ilave edip küçük yuvarlak haline getirdiğimiz köfteleri una bulayalım. Patatesleri küp küp doğrayıp suyun içinde bekletelim. Soğanları, kırmızıbiberi küçük küp halinde doğrayın ve sıvı yağda kavurun soğanlar pembeleşince içerisine salça, tuz ve küp küp doğradığınız patatesleri ilave edin. Birkaç dakika kavurun. Üzerine sıcak su ilave edelim. Su kaynamaya başlayınca una bulanmış olan köfteleri tencerenin içine dikkatlice ilave edelim. Yaklaşık 25-30 dakika kısık ateşte pişirebilirsiniz. Suyu azalırsa sıcak su ilave edebilirsiniz.

Afiyet olsun.