Malzemeler

1 kg kanat
Çıtır Pane harcı
1 yumurta

Hazırlanışı
Tavukları soğuk suyla yıkayın ve süzgece alın. Yumurtayı geniş kase ye koyup çırpın. Başka bir kapta Pane harcını dökün. Tavukları teker, teker önce yumurtaya sonra Pane harcına bulayıp bir tabağa dizin ve bekletin.(Böylece tavukların üzerindeki Paneler kızartırken kabuk oluşturup dağılmasını önlemiş olacaksınız.)Kızartma tavasına bolca sıvı yağ ilave edip yüksek ateşte kızdırın. Tavuklar kızgın yağda altın rengi olana kadar kızartın. İçerisinden bir tane alıp pişip pişmediğini kontrol edin eğer pişmemişse birkaç dakika daha kızartın. Kızarttığınız kanatları, kağıt havlunun üzerine alıp, yağını süzdürün ve sıcak olarak servis yapın.
Tavukların yanına ben patates cipsi yaptım. İsterseniz sizde yapabilirsiniz.
Afiyet olsun.