KISIR
Malzemeler
2 su bardağı ince bulgur
3-4 adet taze soğan
Maydanoz
1 çorba kaşığı biber salçası
1 çorba kaşığı domates salçası
3-4 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı tuz
Karabiber
Kırmızı Pul biber
1 çay bardağı zeytinyağı
2 limonun suyu
kıvırcık salata yaprakları
Sumak

Hazırlanışı
Kapaklı bir kabın içerisine İnce Bulgurunuzu koyup üzerine 2 bardak kadar fazla su ilave edin ve üzerini kapatın .(su bulgurun üzerini geçecek kadar olacak ve 5 dakika dinlendirin.)Soğan, maydanoz, salatalığı ince olarak doğrayın. Demlenen bulgura zeytinyağı, salçalar, sumak, limon suyu, ezilmiş sarımsak ve tuz ekleyin, tüm malzemeleri yedirerek, iyice karıştırın. İnce doğranan yeşillikleri ilave edip tekrar karıştırın. Servis yapabilirsiniz.

Afiyet olsun.