Ev Yapımı Kolay Pizza 
Malzemeler
5 Su bardağı un
1 yemek kaşığı şeker
Yarım yemek kaşığı tuz
2 yemek kaşığı kuru maya
4 yemek kaşığı zeytinyağı
2 su bardağı ılık su.
İç Malzemeleri
Domates sosu ,salça,ketçap
Kaşar peynir
Sosis
Sucuk
Tane Mısır
Kirmizi biber,yeşil biber
Yeşil zeytin
Mısır unu
Susam
Hazırlanışı;
Önce poğaça için hamur malzemelerini hazırlayalım. Sıvıyağ, şeker, tuz , kuru maya, ılık suyu derin bir kaba koyalım azar, azar unu ilave ederim ve yoğuralım.
Yarım saat oda sıcaklığında üzerini örtüp bekletelim.Sonra hamurumuzu 3 eşit parçaya bölelim.(Hamur biraz yumuşak olacaktır bir avuç kadar un serpip toparlayabilirsiniz.)

tezgahımıza az un serpelim ve merdane yardımı ile ordövr tabağı büyüklüğünde açalım.Açtığımız hamurun üzerine aralıklarla çatal batıralım böylelikle çok kabarmasın.Tepsinizin üzerine 1 yemek kaşığı kadar mısır unu serpelim.
(Hamurun tepsiye yapışmaması için .)Domates sosunuz evde var ise içine 1 kaşık salça bir kaşık ketçap karıştırıp hamurun üzerine sürelim ve 200 derecede 10 dakika kadar pişirelim.(eğer domates sosunuz yok ise 3 adet domatesi ince rendeleyip az yağda biraz pişirin.)Pizza hamuru pişerken; zeytinleri ,sosisleri,sucukları halka,halka doğrayalım,Kaşarı rendeleyelim.
Pişen hamurumuzun üzerine istediğiniz şekilde malzemelerinizi ilave edebilirsiniz. 180 derecede 20-25 dakika kadar pişirin.
Diğer bölmüş olduğunuz hamurları aynı şekilde yapalım.(15 dakika pişirdikten sonra üzerine folyo kağıt ile kapatırsanız malzemeleriniz çok kızarmaz.)






Afiyet olsun.