Etli Kuru Fasulye

Malzemeler
1,5 su bardağı kuru fasulye
1 adet kuru soğan
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
300g kuşbaşı dana eti
Sıvı Yağ
tuz
pul biber
1 çay kaşığı kişniş
Karabiber

Hazırlanışı

Kuru fasulyeler bir gece önceden sıcak su da bekletelim. Tencerenize Kuru Fasülye içine bir miktar su ilave ederek biraz haşlayın. Başka bir tencerede Kuşbaşı etlerin üzerine bir miktar su ilave edip biraz haşlatın. Haşlanan etleri süzgece alın. (düdüklü tencerede 15 dakika kadar.)Daha sonra Soğanları yemeklik doğrayın sıvı yağ , un ilave edin ve düdüklü tencerede kavrulun. Haşlanmış olduğumuz etleri ilave edilerek hafifçe kavrulur. Salça ve baharatlar ilave edildikten sonra suyu nu süzmüş olduğunuz kuru fasulyeleri ekleyin. Üzerini geçecek kadar sıcak su ilave edilip düdüklü tencerenin kapağı kapatılır. Kaynadıktan sonra kısık ateşte 40dakika pişirilir.

Afiyet olsun.