Malzemeler:

1 kg tavuk kanadı
1 yemek kaşığı bal
1 yemek kaşığı biber salçası
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 çay kaşığı Kekik
1 çay kaşığı tuz
2 çay kaşığı kimyon
Yarım çay kaşığı karabiber
1-2 diş sarımsak
2 yemek kaşığı ketçap

Hazırlanışı:

Derin bir kapta salça, ketçap, yağ, bal ve tüm baharatlar ile tuzu karıştırıyoruz. Ezilmiş sarımsakları ilave ediyoruz. Tavuk kanatlarını bu sosla karıştırıyoruz. (Eğer vaktiniz varsa karıştırma kabında tüm malzemeyi 1-2 saat üzerini kapatıp bekletelim, bu şekilde daha lezzetli oluyor.) Daha sonra borcam veya tepsinize dizip önceden ısıtılmış 200-250 derece fırında 20 dakika pişirebilirsiniz. (Vaktiniz varsa 175 derecede pişirebilirsiniz) .

Afiyet olsun.