Malzemeler;
  • 400gr labne peyniri
  • 1 paket krema
  • 1su bardağından biraz fazla şeker
  • 4 yumurta 3 yumurtanın tamamı ve 1 yumurta sarısı
  • 1paket vanilya
  • 3 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı nişasta 
Alt Taban için;
  • 2 paket Eti Burçak bisküvi
  • 100 gr erimiş tereyağı
  • yarım çay bardağı süt
Frambuaz Sosu için;
  • 250 gr frambuaz (isterseniz içine; vişne veya çilek ekleyebilirsiniz)
  • 5 yemek kaşığı şeker
  • 2 yemek kaşığı  nişasta
  • 1 su bardağı su
  • 1 paket vanilya
Hazırlanışı;
  1. Tabanı için, bisküvileri rondoda un gibi olana kadar çekiyoruz. 
  2. Un gibi olan bisküvileri bir kaba alarak süt ve erimiş tereyağını ekleyerek kaşık yardımıyla güzelce yediriyoruz.
  3. Güzelce karıştırdığımız bisküvili harcı kelepçeli kalıba boşaltarak tüm tabana eşit olacak şekilde yayıyoruz, düzleştirmek için bardağın alt kısmını kullanabilirsiniz.
  4. Kelepçeli kalıpta hazırladığımız harcı buzdolanabına koyup bekletiyoruz.
  5. Sosu için, 200 gr framboğaz'ın üzerine 5 yemek kaşığı şekeri ekliyoruz. Üzerine de yarım çay bardağı su ekleyerek buzdolabında 1 saat kadar bekletiyoruz.(bir avuç vişne de ekleyebilirsiniz)
  6. Alt tabanı buzdolabında beklerken Cheesecake'imizin kekini hazırlamaya başlayabiliriz.
  7. Geniş bir kaba 400gr labne peyniri ve 1 paket kremayı (200gr) koyup mikser yardımıyla çırpıyoruz. Sonra içine şekeri ekleyip tekrardan çırpıyoruz.
  8. Yumurtaları tek tek içine atıp çırpıyoruz.(Hepsini bir anda atmıyoruz.) 4 yumurtayı koyduktan sonra 1 tane yumurtanın sarısını da ekleyerek çırpmaya devam ediyoruz.
  9. 5 dakika kadar çırptığımız harcın içine un ve vanilyayı da ekleyerek tel çırpıcı veya spatula ile karıştıralım.
  10. Daha sonra, buzdolabında beklemeye bıraktığımız alt tabanımızın üzerine yavaş yavaş döküyoruz. 
  11. Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırına kekimizi pişirelim. 30dk. 200 derecede piştikten sonra 150 dereceye getirip 30 dk daha pişiriyoruz. (eğer hala sıvı bir kıvamdaysa bir süre daha pişirebilirsiniz) piştikten sonra 5 dk daha fırında dinlendiriyoruz.
  12. Sos için, buzdolabına koyduğumuz meyvelerimizi küçük bir tencereye koyuyoruz. Bir kaseye 1 su bardağı su ve 2 yemek kaşığı nişasta koyup eritiyoruz ve meyvelerimizin üzerine ekliyoruz. 
  13. Sosumuz hafif kanayınca üzerine 1 paket vanilya ilave edelim ve  birkaç dakika daha karıştırmaya devam ediyoruz.
  14. Soğuyan sosumuzu pişen kekimizin üzerine döküp 1 gece buzdolabında beklediyoruz. İstediğiniz gibi servis yapabilirsiniz 
Afiyet olsun.