Malzemeler,
Tabanı için,
  • 1 paket tuzsuz etimek
Şerbeti için,
  • 1,5 su bardağı su
  • 1su bardağı toz şeker
Kreması için,
  • 1 litre süt
  • 1 su bardağından 1 parmak eksik şeker
  • 3 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 paket vanilya
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
Vişne sosu için,
  • 2 su bardağı vişne suyu(ben hazır vişne suyu kullandım.)
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • 1 çay bardağı toz şeker
Hazırlanışı,

  1. Etimekleri borcama dizelim.
  2. Şerbeti için şekeri karamelize edelim.Şekeri tavaya alalım şeker eriyene kadar ara ara karıştıralım.Eridikten sonra su ilave edip karıştırmaya devam edelim.(su dökünce katılaşacak fakat karıştırdıkça çözülecek.)Eridikten sonra 5-6 dakika kaynatalım.
  3. Etimeklerine üzerine şerbeti dökelim.
  4.  Kreması için, tencereye süt,şeker,un,nişasta ilave edip muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırarak pişirelim.
  5. Daha sonra vanilya ve tereyeğı ilave edip karıştıralım.
  6. Etimeklerin üzerine kremayı dökelim.
  7. Vişne sosu için,tavaya vişne suyunu ,nişasta ve şekeri ilave edelim.Kıvam alana kadar karıştırarak pişirelim.
  8. İlk sıcağı çıktıktan sonra muhallebinin üzerine dökelim.
  9. Buzdolabında 5-6 saat dinlendirdikten sonra servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun.