Malzemeler
  • Tost ekmeği
  • Kaşar
  • Hindi füme(isteğe bağlı değişebilir salam sucuk vb.)
  • Galeta unu
  • yumurta
  • Alüminyum folyo
Hazırlanışı
  1. Tost ekmeklerinin kenarlarını keselim.
  2. Tost ekmeğimizi merdane yardımıyla bastırarak inceltelim.
  3. Ekmeğin ortasına dilimlenmiş kaşar,jambon  yerleştirerek sıkıca rulo olarak saralım.
  4. Ekmeklerin boyutundan biraz daha büyük olacak şekilde parçalar keselim.
  5. Daha sonra ekmekleri alüminyum folyaya saralım kenarlarını kapatalım.
  6. Sardığımız ruloları buzdolabında derin dondurucu bölümünde 30 dakika bekletelim.
  7. Derin dondurucu da beklettiğimiz folyonun içinden ekmekleri çıkartalım.
  8. Önce çırpılmış yumurtaya daha sonra galeta ununa bulayalım.
  9. Tavaya sıvıyağ ilave edelim.
  10. Sıvıyağ kızınca sık sık çevirerek ekmekleri kızartalım.kızaran ekmeklerimizi havlu kağıt serili tabak üzerine yağını süzdürelim.
  11. Sıcak olarak servis yapalım.
Afiyet olsun.