Malzemeler,
  • 2 adet yumurta
  • 2 su bardağından biraz az un
  • 1 su bardağı su
  • 1 su bardağı süt
  • 1 çay kaşığı tuz
Pişirmek için,
  • Tereyağı veya sıvı yağ
Hazırlanışı,
  1. Geniş bir kase içine yumurta süt,tuz,su,un ilave edip topaklanmayacak şekilde çırpma teli yardımıyla iyice çırpalım.(kek yamurundan daha  akıcı kıvam elde edeceğiz.)
  2. Teflon tavaya 1 çay kaşığı tereyağı veya sıvı yağ ilave edelim.(Tavanın için  fazla sıvıyağ kalırsa bir bardağa dökelim.)
  3. Tavaya bir kepçe yardımıyla krep hamurundan dökelim ve yayalım.
  4. Her iki yönünüde orta ateşte pişirelim.
  5. Pişen kreplerinizin içine reçel ,nuthella veya peynirli olarak servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun.