Malzemeler,
- 150gram ezine peyniri
- 70 gr lor peynir
- 1/2 çay bardağı sızma zeytinyağı
- 2 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı Antep fıstığı
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 3 yemek kaşığı ceviz içi
- 1 çay kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı tuz
Üzeri için;
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı Antep fıstığı
- Derin bir kap içine ,Ezine Peynirini çatal yardımıyla ezelim.Üzerine 70 gr lor peynir,1/2 çay bardağı sızma zeytinyağı,2 diş sarımsak,2 yemek kaşığı Antep fıstığı,1 tatlı kaşığı kekik,3 yemek kaşığı,ceviz içi,1 çay kaşığı pul biber,1 çay kaşığı tuz ilave edip karıştıralım.
- Servis yapacağımız tabağa alalım.
- Üzerine 2 yemek kaşığı zeytinyağı Antep fıstığı ile süsleyelim.
0 Yorumlar