Malzemeler,

  • 150gram ezine peyniri
  • 70 gr lor peynir
  • 1/2 çay bardağı sızma zeytinyağı
  • 2 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı Antep fıstığı
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 3 yemek kaşığı ceviz içi
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı tuz
Üzeri için;
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı Antep fıstığı
Hazırlanışı;
  1. Derin bir kap içine ,Ezine Peynirini çatal yardımıyla ezelim.Üzerine 70 gr lor peynir,1/2 çay bardağı sızma zeytinyağı,2 diş sarımsak,2 yemek kaşığı Antep fıstığı,1 tatlı kaşığı kekik,3 yemek kaşığı,ceviz içi,1 çay kaşığı pul biber,1 çay kaşığı tuz ilave edip karıştıralım.
  2. Servis yapacağımız tabağa alalım.
  3. Üzerine 2 yemek kaşığı zeytinyağı Antep fıstığı ile süsleyelim.
Afiyet olsun.