Beyaz Muhallebisi için Malzemeler;

  • 1 çay bardağı toz şeker
  • 1 çay bardağı nişasta
  • 6 çay bardağı tam yağlı süt
  • 1 adet vanilya
İç Kısmı için Malzemeler;

  • 1 çay bardağı toz şeker
  • 1 çay bardağı nişasta
  • 4 çay bardağı portakal suyu
  • 2 çay bardağı mandalina suyu
Üzeri için Malzemeler;

1 su bardağı hindistan cevizi

Hazırlanışı;

  1. Beyaz muhallebisi için tencereye 1 çay bardağı toz şeker,1 çay bardağı nişasta,6 çay bardağı tam yağlı süt,1 adet vanilya ilave edip çırpma teli yardımıyla karıştıralım.
  2. Muhallebi kıvamına gelene kadar pişirelim. Derin bir kase içerisine dökelim ve soğumaya bırakalım.
  3. İç kısmı için ,sos tavamıza 1 çay bardağı toz şeker,1 çay bardağı nişasta,4 çay bardağı portakal suyu,2 çay bardağı mandalina suyu ilave edip karıştıralım. Kıvam alana kadar pişirelim. 
  4. Ilımaya bırakalım.
  5. Beyaz  muhallebi soğuduktan sonra üzerine ılımış olan iç kısmını dökelim. Üzerini spatula yardımıyla düzleyelim.1 gece buzdolabında bekletelim.
  6. Servis yapacağınız tabağı üzerine kapatıp dikkatlice ters çevirelim.
  7. Son olarak üzerini hindistan cevizi ile süsleyelim.
Afiyet olsun.