Malzemeler,

  • 500 kg karnıbahar
  • 1 adet havuç
  • 1 adet soğan
  • 1 yemek kaşığı salça 
  • Yarım su bardağı haşlanmış nohut
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ 
  • Tuz
Hazırlanışı,

Karnıbaharları  dallarından ayırıp suda haşlayalım. 

  1. Tencereye Sıvıyağ ilave edelim,yemeklik doğranmış olan soğanları pembeleşene kadar

    kavuralım. Havuçlar soyup halka halka doğrayıp ilave edelim ve kavuralım.
  2. Salçayı ilave edip kavurmaya devam edelim. Haşlanmış karnıbaharları ilave edelim.
  3. Üzerine haşlanmış nohutları, tuzu ilave edelim. 
  4. Karnıbaharların üzerini geçecek kadar sıcak su ilave edip pişirelim.
AFİYET olsun.