Malzemeler,

  • 1,5 su bardağı leblebi tozu
  • 1 su bardağı sıvı yaÄŸ
  • 1 su bardağıpudra ÅŸekeri
  • 1,5 su bardağı un

Hazırlanışı,

  1. Derin bir kap içerisine tüm malzemeleri ilave edip yoğuralım.Kulak memesi kıvamında yumuşak bir hamur elde edelim.
  2. Hamurdan ceviz parçası büyüklüğünda parçalar koparyalım.kopardığımız parçaları elimizle yuvarlayalım.Ben üzerine şekil vermek için kalıp pastırdım.
  3. Yağlı kağıt fırtın tepsisine dizelim.
  4. 170 derecede üzeri kızarana kadar pişirelim.
  5. Pişen kurabiyelerin soğumasını bekleyelim.Eğer erken alırsanız dağılacaktır.
  6. SoÄŸuduktan sonra servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun