- 1adet küçük boy karnabahar
- 1 adet yumurta
- 3 su bardağı süt
- 2 yemek kaşığı un
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
- tuz
- karabiber
- 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
Hazırlanışı
- Karnabaharları çiçeklerinden ayırıp diri kalacak şekilde haşlayalım.
- Daha sonra suyunu süzelim.
- Fırın kabına dizelim.
- Başka derin bir kap içerisinde yumurta,süt,un,sıvı yağ ,tuz,karabiber ilave edip hepsini karıştıralım.
- Karnabaharların üzerine karışımı eşit olarak dökelim.
- 200 derecede 30 dakika piÅŸirelim.
- 30 dakika sonra kaşar rendesini üzerine serpelim.
- Üzeri kızarana kadar pişirelim.
Sıcak olarak servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun.
0 Yorumlar