Malzemeler,

  • 1adet küçük boy karnabahar
  • 1 adet yumurta
  • 3 su bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı sıvı yaÄŸ
  • tuz
  • karabiber
  • 1 su bardağı rendelenmiÅŸ kaÅŸar peyniri

Hazırlanışı

  1. Karnabaharları çiçeklerinden ayırıp diri kalacak şekilde haşlayalım.
  2. Daha sonra suyunu süzelim.
  3. Fırın kabına  dizelim.
  4. Başka derin bir kap içerisinde yumurta,süt,un,sıvı yağ ,tuz,karabiber ilave edip hepsini karıştıralım.
  5. Karnabaharların üzerine karışımı eşit olarak dökelim.
  6. 200 derecede 30 dakika piÅŸirelim.
  7. 30 dakika sonra kaşar rendesini üzerine serpelim.
  8. Üzeri kızarana kadar pişirelim.

Sıcak olarak servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun.