Malzemeler,

  • 1/2 su bardağı ılık su
  • 1/2 su bardağıılık süt
  • 3 su bardağı un
  • 50 gr tereyağı
  • 1 paket kuru maya
  • 1 tatlı kaşığı mahlep
  • 1/2 çay kaşığı tuz
  • 1 çay bardağı toz şeker
  • 1 adet yumurta

Kreması için,

  • 2 su bardağı süt
  • 2 adet yumurta sarısı
  • 1 çay bardağı toz şeker
  • 2 yemek kaşığı buğday nişastası
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket krem şanti
  • 1/2 su bardağı su
Üzeri için, 
  • pudra şekeri
Hazırlanışı,
  1. Derin bir kap içerisine maya,süt,şeker ilave edip karıştıralım.Daha sonra su ,tereyağı,mahlep ,tuz,tozşeker ve yumurta ilave edip kaşırtıralım.
  2. Azar azar un ilave edelim.
  3. Ele yapışan bir hamur kıvamında olacaktır,üzerini örtüp bir saat mayalanmaya bırakalım.
  4. Mayalandıktan sonra portakal büyüklüğünda parçalar kopartıp elimizde yuvarlayalım ve yağlı kağıt tepsisine dizelim.Yuvarlak hamurun kenarlarını parmağımızla bastıralım.
  5. Hamurların üzerini örtelim ve yarım saat tepside mayalanması için bekletelim.
  6. 170 derecede 20 dakika pişirelim.
Kreması için,
  1. Sos tenceresi içerisine süt,yumurta sarısı,toz şeker,nişasta ilave edip orta ateşte sürekli karıştırarak pişirelim.
  2. Muhallebi kıvamını aldıktan sonra ocaktan indirmeden önce vanilya ilave edelim.
  3. Ocağın altını kapatıp soğumaya bırakalım.
Porsiyonluk Pasta Aşaması,
  1. Krema soğuduktan sonra kremşanti ,su ilave edip mikser yardımı ile çırpalım.
  2. Pişmiş olan Alman pastalarını bıçak yardımı ile ikiye bölelim ve içerisine Kremadan yaklaşık 4-5 yemek kaşığı sıkın.
  3. Sonra üzerini kapatalım.
  4. En üstüne pudra şekeri serpelim.
Afiyet olsun.