Malzemeler,
Tepsiye serpmek için ;
2 su bardağı Hindistan cevizi 
Krem şanti hazırlamak içi;
1 poşet krem şanti
1 su bardağından 1 parmak eksik soğuk süt
Kakaolu muhallebi için;
1 litre süt
1 bu bardağı toz şeker
1,5 su bardağı un 
1 yemek kaşığı tereyağı 
1 paket vanilya
Üzeri için;
 Antep fıstığı 
Hazırlanışı;
İlk olarak tepsinin her yerine gelicek şekilde Hindistan cevizi serpelim.
Daha sonra Kakaolu muhallebi hazırlayalım;
Tencereye süt,şeker,un ve Kakao ekleyip çırpalım.Ocağın altını açıp göz göz olana kadar pişirelim. 
Sonra ocağın altını kapatıp içine tereyağı ve vanilya ekliyoruz.Tereyağı eriyene kadar karıştıralım.
Fırın tepsisine her tarafı eşit olacak şekilde yayalım,ve soğumaya bırakalım.(1saat kadar bekleyelim. )
Muhallebi soğurken Kremaşantiyi hazırlayalım .Kremaşantiyi soğuk sütle kıvam alana kadar çırpalım.
Soğuyan muhallebinin üzerine kremşantiyi eşit bir şekilde yayalım.
12 eşit parçaya bölüp rulo haline getirelim. Üzerine fıstık ile süsleyebilirsiniz.
Afiyet olsun.