Malzemeler 

  • 2 su bardağı hindistan cevizi 
  • 1 paket krem şanti 
  • 1 su bardağından 1 parmak eksik soğuk süt 
  • Ceviz

Muhallebisi için,

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı toz şeker 
  • 1 su bardağı un 
  • 1 paket vanilya
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
Üzeri için, 
  • Toz Antep fıstığ
Hazırlanışı 
  1. Tepsiye hindistan cevizini boşluk kalmayacak şekilde yayalım. 
  2. Tencereye süt, un, şeker ilave edilip karıştıralım. Kısık ateşte karıştırarak pişirelim. 
  3. Muhallebi kıvamına gelince vanilya ilave edip karıştırmaya devam edelim. 
  4. Daha sonra tereyağı ilave edelim. Koyu bir kıvam alana kadar pişirmeye devam edelim. 
  5. Pişen muhallebiyi tepsinin üzerine her tarafına eşit gelecek şekilde yayalım. Spatula ile düzeltme yapalım. Soğuması için bekletelim. 4_5 saat buzdolabında 
  6. Krem şanti yi hazırlayalım.derin bir kaseye 1bardaktan 1 parmak eksik soğuk süt ve 1 paket krem şanti tozunu ekleyip mikser de çırpalım. Buzdolabında dinlendirelim. 
  7. Soğuyan muhallebi nin üzerine krem şantiyi spatula ile yayalım. 
  8.  12 parçaya bölelim
  9. Üzerine ceviz serpelim. 
  10. Dilimleri rulo şeklinde saralım. 
  11. Üzerini Antep fıstığı ile süsleyelim.