Malzemeler,
  • Yarım paket makarna 
  • 1 parça tavuk göğüsü
  • Tuz
  • Su
Beşamel Sosu için, 
  • 1 yemek kaşığı tereyağı 
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ 
  • 2 yemek kaşığı un
  • 2su bardağı soğuk süt
  • 1çay kaşığı sebze  baharatlı çeşni
  • Tuz
  • Karabiber
Üzeri için, 
  • 1 kase rendelenmiş kaşar
  • Maydanoz isteğe bağlı. 
Hazırlanışı, 
  1. Tavukları haşlayalım. Pişen tavukları süzgeçli kevgir yardımıyla başka bir tabağa alalım. (tavuğun suyunu dökmeyelim. ) Soğuyunca tavukları küçük parçalara ayıralım. 
  2. Pişirdiğimiz tavukğun suyunda Makarnaları haşlayalım. 
  3. Makarnaları yarı diri şekilde haşlayalım. (Daha sonra fırında da pişiceği için hamur haline gelmesini istemeyiz.) 
  4. Beşamel Sosu için tencereye tereyağı ve Sıvıyağ ilave edelim. 
  5. Tencereye un ilave edip kokusu çıkana kadar karıştıralım. 
  6. Daha sonra soğuk sütü azar azar ilave edip çırma teli yardımıyla karıştırmaya devam edelim. 
  7. Son olarak tuz, sebze çeşni,Karabiber ilave edip katı bir kıvam alana kadar karıştıralım. 
  8. Borcam içerisine Beşamel sos, tavukları, makarna ve tuz ilave edip karıştıralım. 
  9. Karışımı kaşık la düzleyelim üzerine kaşar peyniri eşit bir şekilde dağıtalım. 
  10. 200 derecede üzeri kızarana kadar pişirelim. 
AFİYET olsun.